Avondklok - openingstijden


25 jan 2021 : 09:20

Geschreven door: nwassens


Aanpassing openingstijd ivm avondklok:

I.v.m. ingaan van de avondklok is de praktijk op dinsdag geopend tot 20.00 uur i.p.v. 21.30.

  

Pas op u zelf. Blijf goed gezond!

 

 

Lilian Stokhof en Nathalie Wassens

  

Samentegencorona 800


Zomervakantie 2020


27 jul 2020 : 06:30

Geschreven door: nwassens


Vakantie medewerkers en bereikbaarheid praktijk

De zomervakantie is weer begonnen. Ook wij, Lilian en Nathalie, zijn binnenkort een paar weken vrij. De praktijk blijft wel geopend.

Tijdens de afwezigheid van een van de therapeuten zijn wij minder goed telefonisch te bereiken.  Graag uw begrip hiervoor. Het antwoordapparaat staat aan. Spreek altijd uw naam en telefoonnummer in. We streven er naar u binnen 24 uur terug te bellen.

 

Vakantie en Corona

Velen van u zullen wellicht deze periode ook vakantie vieren; thuis,  in eigen land of in het buitenland.

Bent u op vakantie geweest in een land met code oranje (negatief reisadvies i.v.m. corona), dan ontmoeten wij u graag weer nadat u 14 dagen in thuis-quarantaine bent geweest.

Samen zorgen wij ervoor de verspreiding van het corona-virus te voorkomen.  

 

 

Wij wensen u een goede zomer! Pas op u zelf. Blijf goed gezond!

 

 

Lilian Stokhof en Nathalie Wassens

  

Samentegencorona 800


Onze praktijk en het Coronavirus


06 mei 2020 : 08:40

Geschreven door: nwassens


Wij mogen weer meer gaan behandelen, Dat doen wij veilig en verantwoord!

Sinds vrijdag 1 mei kunnen we weer voorzichtig opschalen met het behandelen van patiënten in de praktijk, wel nog onder omstandigheden die anders zijn dan je gewend bent. Zo maken we in eerste instantie alleen afspraken op afstand, via de telefoon of een videoverbinding. Naar aanleiding van dat gesprek bepalen we de vervolgstappen. Als jij, of iemand in jouw gezin, symptomen heeft van corona dan zullen we bijvoorbeeld beeldbellen of stellen we het even uit. Als het voor jouw zorg noodzakelijk is, en het ook veilig en verantwoord kan, plannen we wel een behandeling in de praktijk.

Belangrijk is dan dat we ons samen houden aan de hygiëneregels:

  • Bij griep of andere luchtwegklachten kom je niet
  • Neem je eigen badhanddoek mee
  • Reinig je handen met handalcohol bij binnenkomst van de praktijk
  • Kom alleen (1 persoon per fysiotherapeut)
  • Hoest en nies in je elleboog
  • Houd 1,5 meter afstand van andere patiënten
  • Geen handen schudden
  • Was regelmatig je handen gedurende 20 seconden

Als het nodig is, maakt de fysiotherapeut gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Mogelijk vragen we jou ook om een mondkapje te dragen. In de praktijk houdt iedereen zo veel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar.

Samen doen we er alles aan om verspreiding van het coronavirus te voorkomen: jouw fysiotherapeut vertelt je welke fysiotherapeutische zorg mogelijk is. We vertrouwen erop dat je begrip hebt voor de maatregelen.

Vriendelijke groeten,
Nathalie Wassens en Lilian Stokhof

  

Samentegencorona 800


Onze praktijk en het Coronavirus


06 apr 2020 : 09:05

Geschreven door: nwassens


De overheid heeft de maatregelen om verspreiding van het Coronavirus te beperken verlengd tot en met 28 april. Dat betekent dat wij ook tot en met die datum helaas geen fysiotherapeutische behandelingen kunnen geven in de praktijk.

Behandelingen op afstand middels telefonisch consult en beeldbellen kunnen uiteraard wel plaatsvinden.

 

Wij blijven telefonisch bereikbaar op 0341-414123 voor advies. Dus heeft u klachten; blijf er niet mee zitten maar neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

  

Vriendelijke groeten,

Nathalie Wassens

Lilian Stokhof


Onze praktijk en het Coronavirus


25 mrt 2020 : 15:33

Geschreven door: nwassens


Om verspreiding van het Corona virus te beperken zijn wij vanaf heden ( in ieder geval tot en met 6 april) minder aanwezig in de praktijk.

Behandelingen zullen worden uitgesteld wanneer dat kan of vinden zoveel mogelijk plaats op afstand. U kunt dan denken aan een telefonisch consult of beeld-behandelen. 

Bent u al onder behandeling bij ons dan zal uw behandelaar telefonisch contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. 

Bent u nog niet onder behandeling maar wilt u wel advies, neemt u dan gerust contact op met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

Wij blijven dagelijks telefonisch bereikbaar op 0341-414123

  

Vriendelijke groeten,

Nathalie Wassens

Lilian Stokhof


Lilian specialist Claudicatiotherapie


12 aug 2015 : 08:20

Geschreven door: nwassens


Lilian heeft het traject als claudicatiotherapeut afgerond en mag zich nu specialist claudicatiotherapeut noemen. Iets om trots op te zijn!
Na het volgen van de basisopleiding tot claudicatiotherapeut heeft zij een 4 jarig traject gevolgd. Dit traject bestond uit het op doen van werkervaring en het volgen van verdiepingscursussen en congressen.
Claudicatio intermittens wordt ook wel etalagebenen genoemd. Mensen met etalagebenen krijgen zeer sterke pijnen in de benen (meestal in de kuiten) waardoor zij niet meer verder kunnen lopen door de pijn. Deze pijn ontstaat door gedeeltelijke afsluiting van de slagaderen. Meer informatie over dit onderwerp kunt u vinden op de website onder het kopje “Wat bieden wij”. U kunt natuurlijk ook altijd met uw vragen terecht bij Lilian.


Vernieuwing van de website


12 aug 2015 : 08:18

Geschreven door: nwassens


Onze website is vernieuwd en aangepast aan de nieuwste eisen, waardoor wij ook in mobile apparaten (smartphones en tablets) goed zichtbaar zijn.
Ook zijn we via Google ook in deze mobiele omgeving vindbaar gemaakt.